22. mars 2012

Slemdal skole , - slett ikke så slemt!

Vi lette etter Slemdal skole. Og hva fant vi? Villsvinet fra Firenze!



- Den grisen der, finnes det maken til mange steder rundt på jorda, sa Menja opprømt da vi så den. For hun er glad i kunst, og vet mye om kunstverk. Hun er jo kunstner selv - hun som har tegnet alle de fine tingene vi bruker i forestillingen vår.

Nå kunne hun fortelle meg at vi var fremme. For der villsvinet var  - der var også Slemdal skole.


Menja hadde rett, som vanlig....

På skolen fikk vi hjelp av tre hyggelige kulturverter: Emanuela, Helene og Helene Sofie.  Det var lette å kjenne igjen, for på denne skolen hadde de noen helt spesielle skilt med "Crew" på. Takk til dere!  

    

Første trinn på Slemdal hjalp oss masse underveis i forestillingen. Helt på slutten, da Menja ville prøve å bruke Grottekverna selv om vi hadde brukt opp alle tre spørsmålene, så kom de på en god ide: - Gi korn, gi korn, ropte de til oss.

Menja og jeg ble enige om å prøve. Kanskje Grotte ville svare på spørsmålet om hvor lenge Fenrisulven skulle sitte med sverdet i munnen om vi bare ga den litt mere korn?



Vi prøvde.  Og det virket!


Her er et bilde fra en annen gang vi spurte Grotte om noe, for vi har ikke bilde fra Slemdal skole. Men som sagt, Grotte gav et svar. Men svaret vil ikke røpe her...


Det er det bare første trinn på Slemdal, lærerne deres, Menja og jeg og Grottekverna som vet.
Og vi er gode til å holde på hemmeligheter!  

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar