28. mars 2012

Karlsrud skole


Dette vakre treet stod ved Karlsrud skole. Da jeg så det, tenkte jeg på at vikingene ofte hadde et eget tuntre på gårdene sine. Ja, til og med gudene hadde et tuntre der de bodde, i Åsgård. - Dette er sikkert tuntreet til skolen, sa Menja da jeg viste henne treet på Karlsrud. Og snart blir det grønt og fint!




Det var ikke bare enkelt å finne ut hvor vi skulle spille forestilling  på Karlsrud skole, men ved hjelp av kart og en liten telefon til lærer Bo, så fant vi inngangen til gymsalen.  Inngang nr 5 - her kommer vi!

Vi fikk hjelp til å rigge av tre uheldige 9.klassinger. De var uheldige fordi de hadde skader eller sykdom som gjorde at de ikke kunne ha utegym sammen med de andre i klassen sin. Så da fikk de jobben med å hjelpe oss i steden for. Men vi håper at Herman, Guro og Natthaphong ikke hadde det så verst sammen med oss... Vi syntes iallefall det var fint å møte dere og takker så mye for hjelpen!

Vi hadde det også strålende sammen med alle på 3. og 4. trinn på Karlsrud skole. Det ble en forestilling med mye latter og energi, og det ble det ikke minst takket være vårt fine publikum. Heldigvis hadde de både en svært sterk lærer som kunne gi fra seg fjellrøtter til Fenrislenken, og en svært modig lærer som turte å legge hånda i Fenrisulvens gap da Menja plutselig ikke turte det like vel.  Dessuten var det mange modige og kloke barn i publikum, som både hentet bjørneredsel til lenken og kom med fine spørsmål til slutt. Ett av spørsmålene var sånn: Hvorfor kunne dere ikke bare be Grotte om å få ett spørsmål til? Det var jo egentlig temmelig lurt. Men da måtte vi ha brukt det spørsmålet i stedenfor ett av de tre vi spurte om i forestillingen:

1. Hva er verden laget av?



Her var svaret: Ymer!


2. Hvordan er kua Audhumla?

Her ser vi henne!

eller
3. Kan vi få se viking-guder?



Her er guden som kom først!

Hvilket av disse spørsmålene  skulle vi ha kutta ut, mon tro? Det tror jeg Menja og jeg må tenke litt på til neste forestilling....Den blir på Stovner barneskole i morgen, og det gleder vi oss til.

Men i dag: Takk for oss, Karlsrud skole!



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar