22. mars 2018

Sjømonstre og andre monstre - i Arendal!


Sjømonster sett i Arendal! På veggen på huset der vi spilte forestillinger i dag...

 
....og innenfor veggen ventet andre monstre... m.m.!
Men det var etter at vi hadde kommet oss inn. "Kilden" het stedet vi spilte på i dag. Faktisk var det i nabohuset til der vi bodde, så veien i dag var den korteste vi noensinne har hatt i skolesekken til en forestilling. Det tok Menja ca 1 minutt å gå dit....


 

Her er inngangen der vi fikk ta inn alle tingene våre. Og inne var det også ganske anderledes enn vi var vant til.  Bak scenen stod det f.eks. to tørre trær! ( Det var ikke Ask og Embla, de hadde vi med oss selv, disse var anderledes, bare se på bildet...)


  

Vi spilte to forestillinger. Den første var for Steinerskolen. Derfor var det Anders fra denne skolen som sammen med gode hjelpere låste opp for oss og hjalp oss med å rydde stoler og få salen i stand til forestillingen. De hadde med seg litt å drikke til oss også. Tusen takk, alle tre!!Sånn så det ut før vi var i gang. Dette var en fin liten teatersal, med teaterlys, til og med. Men det var litt liten plass, spesielt på den siste forestillingen.  Da fikk vi besøk av Birkelund skole, 3 - 4 klasse. Publikum var nesten 100 stykker, så de måtte sette seg temmelig tett sammen. Heldigvis fikk alle et sted å sitte. Det var ekstra vanskelig å finne Grotte når vi skulle begynne forestillingen, for en lærer hadde faktisk satt seg oppå den!  Men vi fant den, og dermed var vi i gang. 

Det var gøy å spille i "Kilden" i Arendal for de to skolene der. Takk for en fin dag med mye latter og spennende spørsmål og tanker som dere delte med oss.

fenja menja banner.jpg

Damduridam! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar