20. mars 2018

Dybvåg

"Velkommen til 1.klasse"  strålte det til oss på en dør inne på Dybvåg skole. Så hyggelig!Vi passerte døra noen ganger både da vi kom og gikk, for vi måtte forbi den med alt utstyret vårt for å få det ned i gymsalen. Heldigvis slapp vi å streve alene - rektor  Tore hjalp oss både med bæring og rygging og te og kaffe og alt vi trengte. Tusen takk, Tore!Ingen sak å få satt opp riggen vår, å få hengt ut fanen vår og å få satt frem stoler, benker og matter til 1 - 4 klasse. Vi hadde startet veldig tidlig om morgenen for å rekke det, vi dro avgårde kl. kvart over sju  - men vi hadde visst beregnet litt for god tid, for vi rakk en halvtimes kaffeslabras før elevene kom på forestilling.


 

Forestillingen gikk bra, med mye latter, rop og ikke minst en modig lærer som hjalp  til å legge hånda si i Fenris-ulvens gap. Takk til alle!

Det nærmer seg påske,   det var lett å se , for i taket i gangen på skolen hang en påskekylling og smilte til oss - bare se her:

 

Det var fortsatt en del snø utenfor skolen, og i følge Tore er det ganske uvanlig at det er så mye snø i Dybvåg på denne tiden. En skulle neimen ikke trodd det var vårjevndøgn i dag - 20. mars - men det er det!

Forresten, sola skinte i hele formiddag og varmet faktisk litt også. Vi kom tidlig tilbake til Arendal, og koste oss litt ute etter at vi hadde fått i oss en god, varm suppe. Livet er godt på tur med Fenja og Menja!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar