24. mars 2018

En fin dag på Songe!


Songe skole!  I gråvær og med store brøytekanter langs veien endte vår lille vintertur på Sørlandet. Den aller siste skolen vi besøkte var Songe. Her ligger den og venter på oss:Vennebenken tittet også fram - men foreløpig uten noen venner. Litt senere hadde vi spilt forestillingen vår for de yngste elevene, og da hadde vi fått noen nye venner som vi gjerne skulle sittet på vennebenken med. Men desverre ble det ikke noe av.  Vi måtte vandre videre.... hjemover.Sånn så det ut inni den fine gymsalen. Det var hengt opp noen flotte bilder av forskjelllige ville dyr, til og med en ulv så vi. Så denne dagen fikk Fenris -ulven selskap av en av sine egne...  Vinduene vendte ned mot Songe-vannet, det var fint å se. Heldige de som har så fin utsikt fra skolen sin!

  

 

Vi spilte forestilling med latter og glede - og sterke og modige lærer Bente var den som la hånda si i Fenris -ulvens gap. Heldigvis gikk det bra denne gangen også, det har det gjort på alle skolene vi har besøkt på Sørlandet. Takk for hjelpen, både Bente og alle dere andre som  hjalp oss  med både det ene og det andre i løpet av formiddagen. Vi er avhengige av hjelp fra både store og små!

Vi fikk forresten servert kaffe og te  i flotte, gule påskekrus - det satte oss i riktig påskestemning. I gangen da vi pakket oss ut, stod det en enslig påske-serviett-kylling og satte prikken over påske-i-en der vi skyndte oss hjemover til påskeferien vår.


På døra ut hadde rektor festet en hyggelig lapp som ønsket oss og alle andre på skolen en fin dag.
Og sånn ble det...  En fin dag på Songe!

1 kommentar:

  1. Spill Thief uten registrering og ekstra kostnad. Spillen er anbefalt bare for norske medlemmer

    SvarSlett