11. nov. 2013

Kvarstein skole i Vennesla



"Lek, glede og humor" stod det på den muntre plakaten som møtte oss ved inngangsdøren til Kvarstein skole. Det var månedens motto på skolen. 

Menja og jeg syntes det var et aldeles utmerket og passende motto.  Det er jo akkurat det som vi prøver å spre så godt vi kan! 

Vi skulle egentlig ha spilt i en kald og diger idrettshall, men heldigvis fikk vi tilbud om å spille i skolens amfi istedenfor. Riktignok var det i laveste laget under taket, vikinggudene måtte bøye seg skikkelig for å i det hele tatt synes for publikum, men det gikk med et skrik. Og vi hadde det nok mye hyggeligere der i amfiet enn i den store hallen.  Her ser dere riggen vår - samt en livredd Ymer-kjempe i fullt firsprang med meg ( Fenja ) i hælene... Jeg fikk stoppet ham til slutt, ja!!



Vi skulle egentlig spille for 1 - 3 klasse, men 4. klasse bad pent om å få være med, så vi de fikk forestilling de også. Dessuten hadde vi en samtale-time om vikingtiden med 6.klasse til slutt, og det var veldig givende, syntes vi. Vi møtte elever som kunne mye, og som hadde tenkt mye. Imponerende.



Under forestillingen ble det tatt bilder, de fleste av Jorunn Reinhardtsen . Vi har fått bruke dem her på bloggen - tusen takk, Jorunn!  Hun skrev også fint om oss på skolens nettside: http://kvarstein.venneslaskolen.no/?artID=1311&navB=1

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar