6. nov. 2013

Byremo


Fenja og Menja i farta igjen!  For tredje gang går turneen til vakre Vest-Agder. Nå begynner vi faktisk å bli litt kjente her, og det er jo veldig hyggelig.

Den første skole på denne november-turneen var Byremo skole i Audnedal kommune. Vi kjørte fra Mandal i litt småregn og tåke, men så kom sola. Kulturkontakt Åse Iren var også blid som en sol da hun tok i mot oss og viste oss inn til gymsalen der vi skulle spille forestilling. Det var frikvarter, så vi møtte  noen av våre publikummere som så på da vi bar alle de hemmelige tingene våre inn i salen. Men de lovte å ikke si noe om hva de hadde sett. Og det tror vi de holdt, for elevene på Byremo var veloppdragne og snille. Det merket vi da vi spilte teater for dem. 

Det var faktisk ikke bare 1, 2 og 3 klasse fra Byremo som var vårt publikum i dag. Det var også elever fra Konsmo skole i salen, de hadde tatt buss for å komme å se på forestillingen vår. Hyggelig! 


Det var spennende å laste ut av bilen og se om vi hadde husket alle tingene vi trengte til forestillingen. Heldigvis hadde vi ikke glemt noe. Vi hadde til og med noe som vi ikke har hatt med oss på skole-turne før, nemlig det fine banneret vårt som Menja har sydd. Så vi hang det opp så alle skulle se det. Er det ikke fint?




Forstillingen gikk fint. Vi koste oss skikkelig da vi fortalte alle om hva vikingene trodde at verden var laget av. Rart å tenke på at det begynte med et hull, en ku og en kjempe...

På veien tilbake til Mandal var vi i strålende humør. Det hadde vært så fint å møte alle de lattermilde elevene og lærerne, sola skinte og naturen var virkelig vakker. Vi er så glade for å være her i Vest-Agder igjen!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar