17. nov. 2017

Førsteklasses Froland!


Så glade ser vi ut - Fenja og Menja - etter forestilling for nesten 100 førsteklassinger i flotte Froland!   Det var gøy å møte så mange førsteklassinger på en gang, og de var veldig flinke til å sitte pent og se på teater. Dessuten var de gode til å komme med forslag til oss underveis, og det var absolutt noe vi trengte. Tusen takk, alle fine førsteklassinger! Takk til Åse også, som tok i mot oss og hjalp oss sammen med kulturverter fra 7.klasse. En stor takk til dere alle, - her kan alle se hvor ordentlig matter, step-kasser og stoler ble satt på plass i salen før vi startet. Takket være kulturvertenes  innsats så alt ryddig og bra ut.  

Salen vi spilte i var veldig fin. Luftig, god akustikk og mange vindus-dører som gav godt lys. Sånn så riggen vår ut bakfra, før vi hadde startet. Etter forestillingen var det nok ganske mye mer rotete bak teltet vårt...


Froland skole var en stor skole, med over 700 elever. Det var mange bygninger, og her er noen av dem. De fleste elevene måtte ta buss for å komme til skolen, fortalte Åse oss. 

Etter at vi hadde vært på skolen, var det på tide å dra hjemover igjen. Vi hadde vært i Aust-Agder i en hel skole-uke, så vi var temmelig slitne. Det var Grotte også. Grotte klarte faktisk å svare feil på et spørsmål!! Det har han aldri gjort før.... Men vi tilgir deg, kjære Grotte. Nå skal "hånda hvile, og kverna få stå" - helt vi møtes igjen i mars. Da venter skoler i Aust-Agder nok en gang.

Vi gleder oss allerede!

1 kommentar: