8. mars 2017

Jotunkvinner og gudinner på Birkeland


Vikingudinnen Frøya feiret Kvinnedagen på Birkeland i dag med to av kattene sine. Hun ser ut til å ha det utmerket, der hun skuer utover 1 - 3 trinn fra Birkeland skole.  Men rett etterpå ble hun skikkelig irritert, det husker de som så forestillingen.  Irritert på gudinnen Idunn. Frøya var redd at Idunn slett ikke tok godt nok vare på ungdomseplene. Det er jo fullt forståelig. For tenk om f.eks. Ymer hadde fått kloa i de eplene?


Dete bildet er fra en annen skole, men Ymer dukket opp på Birkeland også. Heldigvis fikk han verken tak i epler eller barn!

Vi var ikke på selve Birkeland skole i dag, for forestillingen var flyttet til Valstrand kulturarena.


Vi rota litt for å finne den arenaen, men klarte det heldigvis til slutt. Det stod jo temmelig tydelig på veggen, da....

Vi to jotunsøstre hadde det helt topp i dag. Vi fikk kjempegod hjelp av mange dyktige kulturverter, som hadde full kontroll på hvor klassene skulle sitte når de kom inn. De bar inn tingene våre da vi kom, og bar dem ut igjen da vi dro. De kom med te og kaffe, og  de kom med påsmurte rundstykker.
Dessuten fikk vi druer. Det likte Menja - det syns på bildet!

Publikum - alle 216 stykker - var et helt fantastisk publikum. De satt akkurat passe stille, lo akkurat passe mye, var akkurat passe snille da vi trengte hjelp av dem, - ja, det var en fryd å spille for dem.

Takk, alle sammen!







Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar