21. mars 2012

Kampen skole


 - Her på Kampen skole er de visst klare til kamp! Menja var litt skeptisk før forestillingene på Kampen skole. For gjett hva vi fant der: En hel kasse med vikingsverd og massevis av flotte vikinghjelmer!   Da vi så en runestein også, prøvde vi å tolke den så godt vi kunne. Kanskje den sa noe om et viktig vikingslag som hadde vært her?

Det var vaktmester Jon som fortalte oss hvorfor det var så mange vikingting på denne skolen. Hele skolen hadde akkurat hatt "vikinguke".... Det var altså en naturlig forklaring.

Da passet det jo ekstra bra at Menja og jeg kom med vikingforestillingen vår som handler om vikingguder og vikingmonstre. Det var iallefall tydelig at elevene på Kampen skole var skikkelig interesserte i forestillingen vår.

Takk for latter og kommentarer og god stemning blant publikum.  En ekstra takk også til vaktmester Jon som hjalp oss opp 4 etasjer med alle tingene våre.  Vi spilte nemlig helt  på toppen av Kampen skole, og der var det vinduer med flott utsikt utover hele Oslo.  Her er litt av utsikten - den glemmer vi aldri!

 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar