29. sep. 2010

Evje

Da vi kom til Evje skole, så møtte vi en veldig hyggelig vaktmestermann. Han sa at han egentlig bare var en halv vaktmester, men når dere ser på bildet her, så ser dere at det er en hel mann. Han står og ser inn i den fine, nye gymsalen på Evje skole der vi skulle spille forestilling og ha vikingverksted. Det var fint vi møtte ham, for det var ikke noen andre å se. Men da vi hadde satt opp teltet vårt, fant vi ut at vi ville gå på oppdagelsesferd for å se om vi fant noen. Egentlig var det sånn at vi måtte på do, og så var alle dørene låst. Så vi var faktisk nødt til å finne noen som kunne hjelpe oss. Men hvor var det folk? Vi listet oss litt bortover og opp en trapp, gjennom lange korridorer... Menja hadde egentlig vært på Evje skole mange ganger før, men nå var den blitt dobbelt så stor. Og vi var i den nye delen. Derfor kjente hun seg slett ikke igjen. Her ser dere på bildet at skolen både ser ny ut og gammel ut på en gang:


Til slutt fant vi rektor og en snill lærer som gav oss kaffe. En annen lærer låste opp garderoben for oss. Gjett om vi var glade da! Rektor fortalte oss om hvordan vi kunne dele den store gymsalen i to, så det gjorde vi i all hast før 2. og 3.klasse kom. De kom egentlig litt før vi var ferdige, og da passet det jo godt at det var to saler. De satte seg i salen ved siden av oss, og plutselig hørte vi vakker sang... De sang veldig pent, ikke sant Menja? Vi klarte ikke å la være å spionere litt på dem, og så måtte vi bare blåse bittelittegrann i hornene våre. Da oppdaget de oss! Så kom de inn til salen der vi hadde satt opp teltet, og så kunne forestillingen begynne.

Det ble mere vakker sang senere på dagen. På vikingverkstedet sang 3.klassingene sangen " Drømte meg en drøm". Jeg lærte den bort til alle som en. Det er nemlig yndlingssangen til både Menja og meg. Den er så fin at jeg spiller den i forestillingen til og med, på fløyta som Menja kaller den lille får-i-kål-fløyta mi. Og til med gudinnen Idunn liker å nynne på den, det vet jo alle som har sett på når vi spiller teater.

Hvis dere ser godt etter her på denne bloggsiden, så finner dere både teksten og bilder og mye rart som Menja har skrevet om den sangen. Trykker dere på riktig sted, så kan dere til og med høre den!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar