21. sep. 2010

Blommenholm

Nå har Fenja og Menja vært på Blommenholm skole også. De fikk låne musikkrommet i 2.etasje til å være i hele skoledagen. De fleste tingene sine fikk de inn i heisen, men de lange teltstengene var det slett ikke plass til der. Heldigvis var det mange som hjalp dem med å bære. Fenja og Menja fikk rigget opp teltet sitt i tide og satt klare med ku-hornene sine da 2. og 3.klasse kom for å se på forestillingen deres. Som vanlig lagde vikingsøstrene rare lyder med hornene, så rare at en av guttene syntes det hørtes ut som en elefant! Kanskje han ble litt skuffet da han så at det ikke var noen elefant på musikkrommet? Men han og de andre fikk da se både ku og kjempe, ulv og guder - ikke så verst det heller. ....Og etterpå var det vikingverksted for 3.klasse. Det var mange flotte kornposer å se ved skoledagens slutt!

2 kommentarer:

  1. Husker du alle de koselige elevene som vinket til oss da vi hadde pause, Menja? Og at vi vinket til klassebamsen deres også?

    SvarSlett
  2. Jeg tror det var en rampe-bamse. Hva var det han het? Lurer på om det var han som sølte så fælt med korn og mel på gulvet?

    SvarSlett