27. sep. 2010

Eiksmarka

Da vi kom til Eiksmarka barneskole lurte vi litt på om vi skulle tørre å gå inn. Det var jo ikke så rart - for som dere ser på bildet, så ser det jo ut som skolen har fått utslett, ikke sant? Menja syntes det var litt skummelt.


Men heldigvis så turte vi å gå nærmere.Og gjett hva vi fant ut? Skolen hadde jo bare pyntet seg! Men fine keramikkfliser i alle regnbuens farger.

Det er den fineste skoleveggen jeg har sett. Bare se hvordan det ser ut når man kommer helt nærme:





Skolen hadde mange andre overraskelser også. Ute på skoleplassen hørte vi noen rare lyder, som viste seg å komme fra en skulptur. Og på lærerværelset var veggene proppfulle med fine bilder og andre kunstverk.
Men selv om alle på Eiksmarka er vant til å se mye fint, så tror jeg de syntes at teltet vi satte opp i den lille gymsalen heller ikke var så verst. Med det store Fenrishodet med hoggtennene, med de fine tegningene av dame med skjegg og trampende katt og fjell med røtter og bjørnens redsel og fugl som spyttet og fisk som pustet... alt sammen som Menja har tegnet.

Vi spilte to forestillinger, for på denne skolen var det veldig mange 2.klassinger og 3.klassinger. Da vi var ferdige for dagen, så fikk vi hjelp av en hel 3.klasse til å pakke sammen og bære tingene ut. Da fikk vi også snakket med mange av elevene, og det var veldig hyggelig, ikke sant Menja?

2 kommentarer:

  1. Jeg syns ikke de prikkene var noe skumle i det hele tatt. Jeg er ikke redd for noe, så. Det var Fenja som var redd. Elevene var hyggelige. Og veldig flinke til å hjelpe til syns jeg.

    SvarSlett
  2. Menja, - alle de som har sett forestillingen vår vet at du ikke er redd for NOE slett ikke er sant...Sånn er det bare.

    SvarSlett