17. sep. 2015

Varm velkomst i Vanse



I dag skulle vi spille forestillinger på Vanse skole.  I selve Vanse ble vi ønsket skikkelig velkommen!

På skolen var det like hyggelig. Selv om det var et øsende regnvær da vi kom ( ekstremværet Petra preger nyhetene her nå), så stod Karsten og Siri klare og ønsket oss velkommen da vi kom. De  hjalp oss å bære sakene våre inn i musikk-rommet, og fikk ryddet sammen med kulturvertene Elise og Iris slik at det ble mest mulig plass der vi skulle spille.

Vi ble litt redde da vi så rommet, for det var ikke stor plass til teltet vårt der, det er sikkert.  Men vi gav ikke opp, og se - her står teltet klappet og klart foran en vakker stjernehimmel:


Menja var temmelig fornøyd da vi hadde fått det opp! 


Hun ble ikke mindre fornøyd da hun så hvilket detilig matfat som Siri hadde laget til oss...


Med hjemmedyrkede tomater og agurk, til og med. Tennene løp i vann, men først måtte vi gjøre oss fortjente til denne deilige maten. Vi spilte 2 forestillinger for 1, 2 og 3 klasse, og ble både svette og sultne. Men aller mest ble vi glade.  For publikum var så blide, og da ble vi det også. Sånt smitter! 

Noe annet som vi satte stor pris på på Vanse, var den flotte hjelpen vi fikk fra kulturvertene Tusen takk! Takk også til de mange elevene som hjalp oss med å bære og å få tingene våre på plass da vi skulle reise videre.

Glade og fornøyde var vi klare til å vinke farvel til alle de hyggelige barna på Vanse. Da var det jeg så det.  Fotsporene! Den som hadde laget fotsporene i Farsund hadde vært her også!


Uansett hvem det nå er, - hjertevarmen i disse føttene er det ikke noe å si på. I det hele tatt: Hjertevarme var det mye av i Vanse. Det vet vi, Fenja og Menja! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar