16. sep. 2015

Følg føttene i Farsund


Å finne ut hvor vi skulle gå når vi kom til Farsund barne og ungdomsskole var en enkel sak: Det var bare å gå i samme retning som de store føttene med hjerter i!

Men hvem var den snille hjelperen? Iallefall ikke et vanlig barn, for de har ikke sånne fotavtrykk.

På den andre siden av huset møtte vi på denne damen: Selveste teskje-kjerringa. Men hun har altfor små bein til å kunne lage de fotsporene.



Kanskje det var en av disse karene som hadde laget sporene?  De var iallefall tegnet på uteveggene i skolegården.. Men de har da ikke SÅ store føtter de heller?

       

Vi fant ikke ut av det. Men pytt, pytt, - vi hadde to forestillinger å spille for  1, 2 og 3 klasse. Menja og jeg fikk hjelp av snille Ellen på kontoret og fikk tingene inn i gymsalen.  Vi spilte to forestillinger for et veldig lydhørt publikum. Og underveis i forestillingen kom en ny tanke.

Tenk om sporene kom fra kjempen Ymer?


Han dukket iallefall opp på skolen i Farsund!

Det gjorde kua Audhumla, vikinggurdene Odin, Heimdal, Tor med hammeren, Loke, Frøya og Idunn, Ask og Embla, Fenrisulven og en liten smed også .Her er Tor, han som til slutt satte sverdet sitt i munnen på Fenrisulven og fikk sørget for at Fenris aldri biter noen igjen. Men som alle kan se: Han kan neppe ha laget fot-avtrykkene, for han har ikke bein en gang...


 Vi er iallefall glade for at vi fulgte sporene og fikk spilt teater for de trivelige barna i Farsund. Tusen takk for oss! 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar