15. sep. 2015

Fenja og Menja - sist sett på Borhaug skole!



Vi - Fenja og Menja - har i over ett år vært på vandring langt inn i Jotunheim, men nå i dag dukket vi opp igjen! Det var utrolig hyggelig å møte barn og voksne på Borhaug skole i Farsund kommune i Vest-Agder.


Den aller første vi møtte var rektor på skolen. Han var en kjernekar, som sørget for te og kaffe i flere omganger og super bærehjelp både inn og ut av gymsalen. Takk til dere gutta som gjorde riggingen ut og inn så grei for oss.

Selve forestillingen var for 1,2 og 3 trinn - og Marianne var den aller modigste læreren på Borhaug. Hun var faktisk like modig som Tyr! For hun turte å legge armen i Fenrisulvens gap. Heldigvis rakk ikke Fenris å lukke munnen sin.. Her på bildet kan man se hvor ille det gapet faktisk var - egentlig var dvergesmeden også temmelig modig som turte å stå så nært så lenge...



I forestillingen møtte publikum et annet dyr også: En ku! Kua Audhumla, den store slikkeren! Læreren som ble slikket på sa at det bare var hyggelig å bli slikket på, så akkurat det dyret var visst ikke noe å være redd for, heldigvis.


Egentlig virket det ikke som om barna på Borhaug var redde for noe som helst. De turte å fange bjørners redsel til og med. Hurra for barna på Borhaug! 


Da vi reiste fra Borhaug tok vi oss en tur bort til lista Fyr. Det var så stort at selv Fenrisulven ikke ville rukket opp til toppen med hoggtennenne sine, enda så stor han var.


Og hva fikk vi se på veien tilbake fra fyret? Var det Audhumla som lå der  og koste seg? 


Takk for en fin dag på Borhaug! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar