24. sep. 2015

Storartet på Strømme


Endelig et hyggelig bilde der vi to står sammen - helt stille! Slike bilder er det ikke mange av fra turneen vår. Men snille Knut Arne tok dette bildet og flere til av oss da vi spilte på Strømme skole i dag. Han hjalp oss med å finne fram og laste av og på, gav oss te og kaffe og hadde tid til en hyggelig prat også. Det var flott vi møtte ham! 


Både han og de andre vi møtte på Strømme var blide og greie mot oss. Kanskje ikke så rart, for på Strømme har de hatt nok av mobbing, det er det slutt på der. Iallefall hvis vi skal tro taggingen i skolegården:  Nok mobbing! Basta bom, og takk for det... 


Da vi skulle ha første forestilling i dag, skjedde det forresten noe veldig fint da første klasse satt og ventet på tredje klasse. Menja og jeg hadde blåst litt i hornene våre, og så begynte plutselig hele klassen å plystre for oss. Etterhvert ble det også både rytmisk knipsing og klapping til vår lille jam med horn og fløyte. Det var fantastisk å oppleve, takk til alle musiserende Strømme-første-klassinger.

Like spennende var det da vi pakket ned teltet vårt etter at forestillingene var over. Da fikk vi se to klasser som øvde seg på blime-dansen. Det var veldig flott å se på dansegleden og rytmesansen til de som danset. 

En annen ting vi likte ekstra godt på  Strømme, var at vi måtte svare på mange kloke spørsmål etter siste forestilling. Det gav oss litt å tenke på, og et av spørsmålene  må  vi nok spørre Grotte i morgen . For ingen av oss visste om det var stjernebilder på himmelen som viser ting fra norrøn mytolog. Det må finnes ut. 


- Takk alle dere som gjorde denne dagen spesiell -

Helt til slutt skal dere få se noen av de fine bildene Knut Arne tok da han satt helt bakerst i amfiet og så på forestillingen vår: 


Her ser vi gudene Odin og Heimdal
( Menja og jeg hadde gjemt oss en liten stund)


Hva i all verden er det elevene peker på? Kan det være Ymer?


"... Nå må vi reise, nå må vi gå, takk for at dere kom hit og hørte på "
Damduridam - hikk!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar