26. sep. 2015

Herlig på Hellemyr


Hellemyr skole var lett å se fra veien. Den var virkelig annerledes enn alle andre skoler vi hade sett. Herlige Hellemyr!

Vi ble tatt i mot av de blide kulturvertene Thea, Kaisa, Andrine, Alexander og Andreas. Tusen takk for all hjelp, ikke minst til flytting av veldig mange stoler.... Vi følte oss veldig velkomne, takket være dere.

Forestillingene for 1, 2 og 3 klasse gikk fint. Elevene var ivrige og hjalp oss med alt vi bad om underveis. Dessuten liker vi veldig godt når mange barn ler høyt og fritt, og det gjorde de på Hellemyr.For oss var det en helt spesiell dag. Ikke bare var det siste dagen i turneen vår i Vest-Agder, det var også siste dagen vi spilte denne forestillingen vår, iallefall på en lang stund. Etter en så fin tur til Farsund, Lyngdal og Kristiansand var det vemodig å synge vår siste "damduridam" på slutten av skoledagen.

Da varmet det godt å få med seg et hemmelig brev fra kulturvertene, som vi ikke fikk lov til å åpne før vi hadde kjørt fra skolen.  Nå er vi hjemme, så nå har vi lest det. Tusen takk for gode ord fra dere!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar