21. sep. 2015

Bra på Berge!


Menja og jeg våknet opp til et vakkert lys i Lyngdal i morges. Etter en god frokost - der Menja fortalte meg at hun i dag skulle være så modig at hun ville vise barna hvordan man legger armen i Fenris-ulvens gap - reiste vi til Berge barneskole.


Skolen lå og badet i morgenlyset, og der møtte Børge og Andreas oss med smil og sterke armer. Det skulle hjelpe oss inn med tingene våre, men først måtte vi bestemme oss for om vi ville spille i salen på skolen eller i den nye, fine idrettshallen. Sånn så den ut:Hallen var veldig fin, men også veldig stor. Menja og jeg var enige: Vi valgte salen, selv om plassen der kanskje ble litt knapp. Det angret vi ikke på, for det gikk helt fint å spille forestilling der.  Vi koste oss, både vi og elevene.  Det eneste som var litt dumt, var at Menja ikke var fullt så modig som hun hadde sagt ved frokosten. Hun var faktist blitt litt redd for å legge armen i Fenris-ulvens gap, og turte ikke gjøre det likevel. Egentlig var det ikke så rart, for Fenris-ulven ser virkelig guffen ut med hoggtennene sine!Heldigvis var det modige lærere på Berge, de stilte opp og viste alle hvordan man legger armen sin i Fenris-ulvens gap. Takk, modige lærere , for at dere stilte opp! Og takk til alle elevene som hjalp til med telling og roping og kasting og alt annet de ble bedt om for å hjelpe til underveis i forestillingene.

Menja og jeg har vært på Berge barneskole en gang før, og det var jammen koselig å komme tilbake. Vi har det bra på Berge!  
- Husker du forrige gang, sa Menja, da det hang fine sommerfugl-tegninger på veggen her?
Ja, de fine sommerfuglene husket jeg godt. Vi tok til og med bilder av de tegningne. Her er en av dem.I dag var det ikke sommerfugl-bilder på veggen utenfor der vi spilte teater. Nå var det fiske-bilder der. De var også kjempefine!  
Dessuten var de til stor nytte i dag. Det var nok fra disse fiskene at elevene hentet all fiskepusten de kastet til meg da dvergesmeden trengte det til lenken til Fenris!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar