11. nov. 2013

Øvrebø i Vennesla

 

En ny dag med nye muligheter! Dagen startet med rødmende morgenhimmel over Kristiansand. Det var rim og is både her og både der...

Sånn var det i Øvrebø, ved Skarpengland skole da vi kom dit ved ni-tiden om morgenen også. Morgenfrosten hadde ikke sluppet taket. 



Her på Skarpengland skole skulle vi spille for  1- 3 klasse. I tillegg skulle skolen få besøk av de samme trinnene fra Eikeland skole.

Etter at vi hadde rigget opp  tingene våre og flyttet om på stoler, matter og benker og hadde roet oss ned med en kopp te og litt frukt, så kom elevene fra Eikeland. Etter litt venting  kom også elevene fra Skarpengland, og så kunne vi begynne.

Det viste seg at dette var en gymsal med voldsomt gjallende lyd. Når over 100 skole-elever skulle lokke på kua Audhumla eller rope på dvergen i Svartalvheim eller klappe for modige Susanne som la hånden i Fenrisulvens gap, så var det ikke ørens lyd å få. Men elevene kunne også være stille,  - for de var nok interesserte i å høre ferdig historiene fra vikingtida.

Så takk for en hyggelig formiddag med dere, alle som kom og hørte og så oss!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar