14. nov. 2013

Åsane skole



Vi har spilt forestillinger i gymsalen på Åsane skole i dag! 




Men la oss begynne med begynnelsen: Klokka var ni torsdag morgen da vi ankom Åsane skole i Kristiansand. Akkurat som i går, så fant vi et skilt der vi kjørte inn mot gymsalen. På Åsane var skiltet sånn: 


Det var ikke lett å tolke det. Betydde det at det var adgang forbudt for larver? Siden vi ikke var larver, så tok vi sjansen og kjørte inn. Det gikk helt greit. Leder for SFO, Ejub, og mange barn hjalp oss til og med inn med tingene våre. Her ser vi Ejub og vikingguden Heimdal. Heimdal til høyre...



Her er også Heimdal til høyre. Men nå er han sammen med en annen viking-gud - guden med bare ett øye: Odin. 
Heimdal er jo en veldig  gammel vikinggud,  - men som alle vet som har sett forestillingen vår: Han hører ekstra godt. I dag hørte han nok hvor ivrige 1,2 og 3 trinn på Åsane skole var underveis i forestillingen. For dette var elever som virkelig var flinke til å hjelpe oss underveis. Tusen takk, alle barn!

Vi vil heller aldri glemme den hyggelige mottakelsen vi fikk av alle de voksne. Og maten. Tenk, på denne skolen fikk vi påsmurte rundstykker, gulrotkake, brus, te og kaffe. Vi spiste både mellom de to forestillingene våre og til slutt før vi rigget ned teltet vårt. Det smakte på en ellers litt grå og våt regnværsdag.

Kulturkontakt Jorunn tok noen bilder underveis i den første forestillingen, som hun har delt med oss. En ekstra takk til Jorunn for de fine fotografiene av skuespillet vårt. Som dere ser, har vi fått lov til å bruke noen av dem på bloggen vår her.





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar