17. nov. 2013

Voie




Ensom bukk sett på Voiebyen skole, avdeling Voie!  Kan det være Tanngnjost eller Tanngrisne? En av bukkene som drar vogna til Tor med Hammeren?  Den ligner iallefall, eller?


Men, nei. Vår Tor, han som er med i forestillingen, har jo slett ikke med seg bukkene sine ( ikke hammeren sin heller, for den sakens skyld...). 

Bukken på fjellet er laget av en kunstner fra Kristiansand i 1973, og har hatt tilholdssted i skolegården til glede for store og små siden da. Både Menja og jeg synes den var kjempefin..






Her ser vi av  mer fjellet som geitebukken passer på. Den lave, rødmalte 1 -4 skolen synes så vidt bak... Det var mye fjell i skolegården til Voie skole. Kanskje ikke så rart at det ikke var vanskelig å få fatt i ekte fjellrøtter til Fenris-lenken?  Dvergen fikk faktisk alt han trengte ved hjelp av hjelpsomme elever og lærere, så han hadde nok ingen ting å klage på her på Voie.


Bjørneredsel, for eksempel - fikk den kjempeflinke dvergen  masse av ! 

Menja og jeg hadde en flott dag på Voie, og takker for all hjelp fra både voksne og barn. Det var litt spesielt å pakke sammen etter to forestillinger, for nå var turneen vår her i Vest-Agder slutt. Vi har hatt en flott tur og tar med oss mange gode minner hjem. 

Takk for oss for denne gang!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar