5. nov. 2013

Åseral


Veien fra Mandal til Åseral i dag var lang - nesten to timer - men du verden så vakker! Høstfarger, tåke, stille vann..Menja og jeg klager ikke på turen, det er sikkert. 


Åseral skole var vakker den også, der den tronet på toppen av bakken med busker fulle av rim og sølepytter med is på da vi kom dit i morges. Nå nærmer vinteren seg.

Skolen var veldig fin, og denne dagen fikk vi spille i et ekte amfi. Med flotte røde og blå stoler. Hyrokken som henger på teltet vårt ser ut som hun liker dem, hun også...




Her på Åseral dukket Fenrisulven for første gang opp med tunge. Det var faktisk en av elevene som foreslo at han måtte ha det, og da var ikke Menja vanskelig å be, hun tegnet den med en gang, og la til noen blod-dråper også. Hun var litt verre å be når hun skulle legge armen sin i gapet på Fenris, det turte hun faktisk ikke. Godt at lærer Sigrun var mye modigere. Hun turte! Og heldigvis mistet hun ikke armen sin, slik som guden Tyr!



Vi hadde en fin dag med dere alle på Åseral. Takk for all hjelp fra flinke og sterke elever - det gjorde dagen vår mye enklere. "Dette var mye morsommere enn å gjøre matte", sa en gutt da det var slutt. Det synes Menja og jeg også.  Heia Åseral!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar