13. nov. 2013

Flekkerøy!


Varelevering og Flekkerøy skole, stod det på skiltet som møtte oss sammen med en haug med sykler da vi ankom skolen i dag tidlig. Vi var litt i tvil om vi kunne kjøre inn der. Var vi varer? Menja og jeg fant ut at det var vi. Og, ja, det gikk helt greit! 


Skolen lå og badet i morgenlyset som et Soria Moria slott. Vi ble tatt i mot av blide kulturverter som bar inn tingene våre på null komma nix. Vi ble ferdige med riggingen så fort at vi rakk å kjede oss litt før 1 og 2 trinn kom - over hundre elever  til sammen.

Forestillingen gikk fint, og etter en liten pause var det på'n igjen med forestilling for 3 trinn.

På Flekkerøy var det to modige lærere - Jorunn og Vidar - som faktisk turte å legge hånda i Fenrisulvens gap. Og de var så raske ut med hånda igjen at de slapp å lide samme skjebne som guden Tyr. Han fikk jo armen spist opp av Fenris-ulven.

På Flekkerøy skole hadde 3. trinn akkurat lært om Tyr, så det var i grunnen greit at vi fikk snakket litt om ham og motet hans i dag. Det var jo ikke akkurat Tyrs-dag ( tirsdag), men faktisk Odins dag ( onsdag ) i dag. De hadde lært om det også, og syntes det var gøy at de fikk "møte" Odin underveis i forestillingen. Her har vi ham - han er lett å kjenne igjen på sitt ene øye og på ravnen som titter opp, er det Hugin eller Munin, mon tro?



Menja og jeg er ganske glade for at høsten her på Sørlandet i år er så mild, slik at vi slipper å kjøre rundt i masse snø og på isete veier. I dag var det høstfarger, sol og veldig vakkert på Flekkerøy. Takk for en fin dag!


   

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar