15. nov. 2017

Hipp hurra for Gjerstad skole!



Flagget til topps på Gjerstad da vi ankom skolen i snøværet! Vi lurte litt på det flagget. Var det en  spesiell flaggdag som vi ikke hadde fått med oss? Eller flagget de for oss, mon tro?

Neida, de flagget for seg selv. For de hadde 50 års jubileum. Menja og jeg syntes det var spesielt flott å komme til en jubileums-skole. Hipp hurra for Gjerstad skole!

På Gjerstad skole er det store ute-arealer. Det var ekstra pent utenfor skolen denne  dagen med den aller første snøen. Skolen lå dessuten så vakkert til ved kirken i bygda. Se så fint det var :







Inne i gymsalen, der hvor vi spilte forestilling, var det hengt opp mange gamle plansjer som hadde vært på skolen i alle de 50 årene skolen hadde eksistert. Det var gøy å se på dem mens vi satte opp teltet vårt. Gymsalen var lys og fin med store vinduer, så det var et fint sted å spille teater. Det var dessuten gøy å spille for elevene på Gjerstad, for de var veldig lattermilde. Det er som kjent noe som smitter. Menja og jeg ble smittet, og veldig lattermilde vi også.

Takk for en fin stund med både barn og voksne på
Gjerstad!



Vi glemmer nok ikke Gjerstad skole, av mange grunner. To av dem ser dere her: Da vi var ferdig med å spille teater fikk vi hver vårt  "Gjerstad skole"-krus. Tusen takk!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar