15. nov. 2017

Arendal International School: Yes!!


Fenja og Menja - here we are again!  Vi fikk lyst til å snakke engelsk, for det gjorde elevene på Arendal International School ( AIS).  Men vi ble bedt om å  fortelle historiene våre på norsk, og det så ut til at de fleste skjønte det vi sa. De lo iallefall masse av Menja!  Jeg synes ikke det er noe gøy i det hele tatt når hun leker at hun har et sverd i munnen, for da er det jo umulig å høre hva hun sier. Men elevene klarte å skjønne hva hun sa, utrolig nok.


Underveis i forestillingen var det heller ikke noe problem for dem å  forstå hvordan de kunne hjelpe til når vi trengte det. På et tidspunkt var det viktig for vikinggudene å få tak i en lenke som kunne binde den fæle Fenrisulven. I gymsalen vi spilte i, så vi at det var flere sterke lenker, men de kunne desverre ikke brukes .

Lenken som holdt tjukkas-matta på plass 
Lenken som holdt bommen på plass 
Vi var nødt til å rope på en smed fra Svartalvheim, og han kom og ordnet biffen ved hjelp av ting som ble kastet  opp på scenen : Kvinneskjegg, kattetramp, fjellets røtter, bjørnens redsel, fuglespytt og fiskepust. Det ble til en usynlig, men veldig sterk lenke!






Da vi var ferdige med forestillingen og alle spørsmålene,  og alt var ryddet - fikk et deilig fat med mat og drikke . Tusen takk, alle gode hjelpere på AIS!





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar