16. nov. 2017

Eydehavn!



Etter en halvtimes kjøring fra Arendal kom vi til en skole som så veldig koselig ut. Kunne det være Eydehavn?

Jepp! Skiltet ved døra gav oss svaret.



En hel gjeng med kulturverter bar inn alle tingene våre i en fart, og de var så snille at de kom med te og kaffe til oss også. Dessuten satte de fram alt vi trengte av matter, benker og stoler. Ingen sak når vi får så god hjelp! De var så kjappe at Menja og jeg faktisk måtte sitte å vente en stund før forestillingen kunne starte. Men vi har alltid masse å prate om, så tiden gikk uansett fort.   



Så var forestillingen for 1 - 4 klasse i gang, - og de fikk se både kua Audhumla, kjempen Ymer og trollungene hans, vikinggudene, Fenris og  smeden fra Svartalvheim. Den smeden krevde litt av hvert for å kunne lage den magiske lenken, og elevene skaffet alt han trengte .Til og med fiske-pust og fuglespytt.  Her ligger restene av fisk og fugl, etter at smeden har tatt pust og spytt til lenken. Fisken er faktisk den siste tingen som vi har anskaffet oss til denne forestillingen, - den kommer helt fra Honningsvåg og fikk være med i forestillingen vår for første gang på mandag. Velkommen til oss, kjære pustende fisk!



Da vi var ferdig med forestillingen var det som vanlig mye å rydde opp i. Ikke minst lå det korn over alt på gulvet. Da var det flott å få hjelp av Lillian til å feie opp. Takk for det, Lillian, og takk for at du hjalp oss med å bære ut tingene våre til bilen også. Fint å være venn med deg!



På Eydehavn skole er det mange gode venner, ser det ut til. For de har en flott "vennskapsbenk"! Det hadde vi ikke sett før...

Vi takker for oss - både Fenja og Menja. Damduridam!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar