25. jan. 2017

Vel blåst i Byglandsfjord


Tuuuuut! 
Menja kan kunsten å blåse i horn. Veldig ofte klarer hun å tute i hornet sitt lenger enn meg. Veldig irriterende! Det skjedde på Byglandsfjord oppvekstsenter også. Foran alle elevene i 1 - 4 klasse.  To ganger. Men alle gode ting er tre, og tredje gangen var det jeg som tutet lengst! 

Dette skjedde idag,  i Årdalshallen: 



Vi fikk stenge scenen i gymsalen, og vips ble det et lite, svart rom vi kunne sette teltet vårt opp i:

Elevene satt på de grønne mattene foran teltet, og det så ut som om de koste seg. De hjalp til også. Med gode råd, og ikke minst med ting som dvergesmeden trengte for å lage lenken til å binde den fæle Fenrisulven med. Her er alle tingene: Kvinneskjegg, kattetramp, fjellets røtter, bjørnens redsel, fuglespytt og fiskepust. Alt dette ble brukt til å lage den usynlige lenken som vikinggudene bandt Fenris med. Derfor finnes de heller ikke mer! 



Etter forestillingen fikk elevene lov til å gå rundt teltet vårt og se alle tingene vi hadde brukt i forestillingen. Det var ganske rotete bak teltet. Det var litt av hvert å rydde opp i før vi kunne komme oss avgårde!



I dag fikk vi heldigvis hjelp av Åse Kristin både før og etter forestillingen. Her er det korn fra Grotte som skal feies opp. 


Takk for hjelpen! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar