24. jan. 2017

Høyt til fjells på Hovden


Hu og hei hvor det går! Siden vi er i Setesdalen måtte vi selvsagt prøve oss på litt eldgammel skiteknikk.... Eh, nei da, dette er verken Menja eller meg.  Dette er et maleri som hang på veggen i Grendehuset på Hovden, helt øverst i Setesdal. Det var her vi spilte forestilling i dag, for 22 elever fra Fjellgardane skule. 

Det var et flott grendehus!
Her ser dere inngangspartiet: 



Og her ser dere John. Han jobber på Grendehuset og hjalp oss inn og ut med alt det vi hadde med oss av ting og tang.  Han er like sterk som han ser ut....


Her er vi endelig ferdig rigget og klar til å ta i mot elevene. De kom til og med før tiden, men det gjorde ikke noe. Vi bare satte i gang å fortelle historien vår, og de var med på notene fra første "damduridam".  Takk for gode forslag underveis i forestillingen, og takk til modige lærer Bente som ble heiet frem til å utføre bragden det er å legge armen sin i Fenrisulvens gap. Det klarte hun med glans! Dessuten er det godt å melde at hun fortsatt har to armer, i motsetning til vikingguden Tyr.




Etter forestillingen var det å takke for seg, pakke ned og sette kursen mot Byglandsfjord. Vi hadde hatt det lunt og trivelig i Grendehuset. Men utenfor, så vi en liten  gutt,  som holdt på fela si der han stod i snøen. Han så veldig, veldig kald og trist ut. Heldigvis var han bare en statue.

Damduridam!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar