26. jan. 2017

Hyggelige Hornnes!


Ser det ikke hyggelig ut en tidlig torsdags morgen på Hornnes barneskule? Med lys i vinduene, - ja til og med katter i vinduene, det så vi da vi så nærmere etter.  Katter og sko, faktisk. Vi skjønte vi var kommet til et spennende sted.



Menja og jeg fikk veldig lyst til å gå inn. Så vi gjorde det. Inn en dør, opp en trapp, og inn i musikkrommet. 


Det var i musikkrommet vi skulle spille forestilling for 1 - 4 klassingene. Her var de mange flere enn i Hovden og Bykle, her var de tilsammen 69!

Menja gjorde seg klar, og det er slett ikke vanskelig å se at dette er et musikkrom...



De 69 barna satt stille som mus, eller kanskje ikke helt - som rever, kanskje? De er vant til rever.  Vi skvatt litt på veien opp til musikkrommet da vi så en rev som stirret på oss i trappen. Den var heldigvis utstoppet, - men så temmelig truende ut for det:



Barn og voksne på skolen er nok vant til både rev og ulv. Iallefall var det ikke noe problem å gjette hva Menja syntes var skummelt, de skjønte at det var en ulv hun tegnet. Britta var den modigste av lærerne og la hånda i Fenrisulvens gap, ikke noe problem det heller.

Etter forestillingen fikk vi lefse og nykokt kaffe av rektor, og hjelp av store og små til å få kommet oss avgårde med alle sakene våre. Det var hyggelig å prate og bli litt kjent med flere av dere!

Så var det å vinke farvel og kjøre videre nedover Setesdalen...



Vi har hatt det supert i Setesdal - vi kommer gjerne tilbake!!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar