23. jan. 2017

Blide barn i Bykle



Blide barn i Bykle! Det møtte vi i dag på vår første forestilling på vår lille "vinter-Setesdals-turne". Men bildet viser ikke disse barna - her er noen blide viking-damer. Nemlig oss, Fenja og Menja. For det var skikkelig gøy for oss også, å spille forestilling i skolesekken igjen.





Her er noen barn fra Bykle. Men det var ikke de som så forestillingen, for dette er ikke ekte barn, det er et maleri på huset vi spilte inne i. Er det ikke flott? Det er bare den hvite snøen som er ekte. Her er hele huset, med maleriet nederst på veggen:




Selve inngangen i huset er her, med Bykles kommunevåpen på, og et blidt barn i døra. Nei, det var visst ikke et barn det heller. Det var inspektøren på Bykle barne- og ungdomsskule,  Olaug.  Hun hjalp oss inn da vi kom for å spille forestilling, og var veldig blid og hyggelig. Takk skal du ha for velkomsten, Olaug!



De blide barna fra Bykle fikk vi ikke tatt noe bilde av. Ikke av læreren deres, Agnes, heller. Men det var 15 blide barn fra 1 - 4 klasse, det er sikkert og visst. De lo og koste seg sammen med oss, og Agnes var kjempemodig og viste oss alle hvordan man legger armen i Fenrisulvens gap.




Takk for en fin dag på Bykle!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar