27. nov. 2011

Vettre skole


Bilde

Det var ganske mørkt da vi kom til Vettre skole. Se bare på bildet. Det var så mørkt at det ikke er lett å se at barna på bildet slett ikke er ekte barn som står og ser på skolen sin, men faktisk bare noen statuer.

Men de var veldig fine.  Det var både jeg og Menja enige om da vi kom til Vettre.

På Vettre er de nok glade i å ha vakre ting rundt seg. Da vi kom inn i gymsalen så jeg denne muntre sommerfuglen på sceneteppet. Se så fine farger:


Bilde     Bilde

En av kulturvertene fortalte oss av sommerfuglen faktisk var logoen til Vettre skole. Det var en flott logo! 

Veronika kulturkontakt og kulturvertene Ole, Amalie, Vibeke, Johannes, Henrik, Martin, Nora og Albert hjalp oss med alt vi trengte hjelp til. Tusen takk, alle sammen! Vi la spesielt merke til at dere tok så godt hensyn til oss, dere var så rolige og lavmælte og sørget for at vi fikk god ro til å forberede oss. Det satte vi stor pris på.  Dessuten ble vi temmelig overrasket da vi var ferdig med våre to forestillinger, for se hva vi fikk:

Bilde   Tulipaner!  En bukett til hver. - Det har vi faktisk aldri fått på noen skole før, sa Menja og jeg glade til hverandre da vi pakket sammen på slutten av dagen.

Som alle vet, så svarer Grottekverna vår bare på 3 spørsmål av gangen. Akkurat på Vettre skole var dette ekstra ergerlig. Vi skulle så gjerne ha fått svar på flere spørsmål. Selvsagt ville vi gjerne vite hvor lenge Fenris måtte sitte med sverdet i munnen sin. Og på Vettre kom det en jente fra publikum og spurte oss et annet spørsmål også:  Hvor gammel er jorda?  DET er et stort spørsmål, et ekte Grottespørsmål. Ikke sant?

Takk for latter, applaus, hjelp, tulipaner og glupe spørsmål - vi kommer gjerne tilbake til dere, Vettre skole!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar