27. nov. 2011

Nesøya skole

Brune blader, brun skole... Nesøya skole en dag sent i november...

Inspektøren låste opp for oss, og så kom det hjelpere på løpende bånd som alle sørget for at vi fikk den hjelpen vi trengte. 


Bilde    Bilde

- Så mange snille mennesker på en gang! Menja og jeg var overveldet.  Kulturkontaktene Grete og Randi, og kulturvertene Henriette, Natalie, Maria og Nora gjorde det de kunne for at vi skulle ha det bra mens vi var på skolen.
Her har Henriette tatt bilde av oss mellom de to forestillingene. Vi hadde laget oss en liten "hule" i et materialrom på siden av gymsalen, og som dere ser, så hadde vi det riktig så trivelig.

Bilde

Vi tror elevene som møtte oss også hadde det fint. De var både lattermilde og modige,  det var ikke redd for Ymer engang! Og så var det heldige som hadde så modige lærere som Ståle og Michaela, som sporty stilte opp og la hånda si i Fenrisulvens gap når Menja ikke turte likevel....

På Nesøya la vi merke til at kulturvertene gjorde noe lurt før forestillingen: De gikk rundt i klassene rett før elevene skulle møte oss, og fortalte dem litt om hva som ventet dem i gymsalen. På den måten var  alle godt forberedt på at vi skulle ta dem tilbake til vikingenes mystiske verden .  - Det hadde egentlig vært lurt å gjøre på alle skoler, sa Menja etterpå, - det skal vi jammen si fra til andre om også!

Så takk for tipset - og for en fin dag på Nesøya skole!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar