28. nov. 2011

Asker kulturskole

Bilde
De to siste dagene på vår lille skolesekk-turne i Asker var vi slettes ikke på  vanlige barneskoler!
- Hvafornoe? Skal vi ikke rundt på barneskolene? Menja ble ganske overrasket da jeg fortalte henne det.

Men det hadde sin naturlige forklaring. I Asker kommune har de en kjempeflott kulturskole, som ligger på en gammel gård i Asker sentrum. I låven har de et fint scenerom, og dette fikk vi låne. Der spilte vi fire forestillinger.

Elevene kom fra fem barneskoler:
Bondi, Hagaløkka, Rønningen, Steinerskolen og Montessoriskolen.  Noen hadde gått langt for å komme og se oss, så det var nok godt å sette seg på det fine tregulvet i låven og høre om Grottekverna, Ginnungagapet, Audhumla, Odin, Heimdal, Tor med Hammeren, Loke, Frøya, Idunn,Ymer, Fenrisulven, dvergesmeden og Tyr. Takk til dere alle som kom og hørte - dere var et flott publikum!!

                                                     Bilde

Her ser dere Gro.  Det er hun som er sjefen for den kulturelle skolesekken i Asker.  Og siden vi ikke spilte forestilling på barneskoler og dermed ikke fikk hjelp av verken kulturkontakter eller kulturverter, så gjorde Gro så godt hun kunne med å hjelpe oss. Her står hun med en feiekost i hånda. Det ble noen korn på gulvet etter oss på kulturskolen også, ja. Takk for all hjelpen, Gro!   

Turneen vår i Asker startet med ganske grått og trist vær, men de siste dagene var det heldigvis sol da vi kom ut etter forestillingene. Da så vi hvor vakkert det er i Asker.... Her er låven vi spilte teater i. Ikke så lett å se utenpå, at dette er et kulturhus og ikke en vanlig låve, er det vel? Men barna i Asker vet det nok alle sammen, for det skjer mye spennende inni den låven.

Bilde

Da vi skulle reise hjem siste dagen, så vi noe vi ikke hadde sett før denne høsten. Jeg ble veldig glad da jeg så det. IS! Frosten hadde satt sine spor. Endelig et lite tegn på at vinteren nærmer seg. Menja liker at det ikke er blitt snø ennå, men jeg går og lengter etter vinteren. Nå er den heldigvis rett rundt hjørnet!


Bilde

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar