5. mai 2011

Hofstad skole



For en herlig vårdag på Hofstad skole!  Heggen blomstret, og det var Rusken-dag. Gjett om det blir fint ved Hofstad skole til 17.mai!

Men kulturvertene sviktet oss likevel ikke. De stilte omsorgsfullt  opp inne i gymsalen der vi skulle spille forestilling for de minste.

- Men hva er det? Menja hadde fått øye på noe som kulturvertene hadde lagt på matter og benker. Små skilt med tall og bokstaver.


Så skjønte vi det.  På Hofstad skole var de noen smartinger: Når klassene kom inn for å se på teater, så var det overhodet ikke noen tvil om hvor de skulle sette seg. Kulturvertene eller lærerne trengte ikke å si et ord om akkurat det , når det var lagt ut så fine skilt som sa hvor de skulle sitte.

Elevene satte seg fint ned på plass, og Menja og jeg blåste i hornene og ropte ut som vi pleier:

"Våkn opp folkens, om dere vil høre
sangene våre og gamle sagn "

Så var vi i gang med forestillingen.

Da skjedde det noe rart. Vi hadde faktisk tjuvstarta! For inn kommer det marsjerende en skoleklasse til. Da ble vi litt forskrekka. Men heldigvis var vi ikke kommet lenger i forestillingen enn at vi kunne begynne på nytt.  Og denne gangen kunne vi fortsette helt til vi var ferdige. Som vanlig koste vi oss skikkelig....

Takk for i dag, alle Hofstad-elever. Fint å møte dere alle sammen. En ekstra blomst ( tatt fra Hofstad skoles sceneteppe ) går til de hyggelige kulturvertene. Takk for hjelpen!



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar