2. mai 2011

Arnestad



Gåte: Hva er rødt på grått og veldig mange?  Svar: Røde stoler på grått gulv på Arnestad skole som venter på 180 elever fra 1, 2, og 3 klasse!

- Vi har aldri spilt for så mange barn på en gang før, sa Menja da vi kom til skolen.  - Hvordan skal dette gå?
Det var egentlig ingen grunn til bekymring. For det var tydelig at elevene på Arnestad hadde vært publikum før. De tok godt i mot oss og satt stille og fint tett i tett på stoler, benker og matter. Det har faktisk vært mye mer bråkete andre steder med bare halvparten så mange barn. Takk derfor til alle som så oss på Arnestad: Dere var et flott publikum! Og en spesiell takk til kulturvertene for den store sjauejobben de måtte gjøre for å få alle på plass.

   

Her ser dere salen vi spilte i, og teltet vårt står allerede klart til forestilling. Det var helt spesielle malerier på veggene. Jeg gikk litt nærmere og tok et nærbilde av en bitteliten del av det ene maleriet.


Sånn så det ut. Det var et slags tre med fine blomster på.
Arnestad-elevene hadde også flotte trær med blomster
på i skolegården sin.



Jeg tok bilde av det også.  Skolegården på Arnestad var en av  
de vakreste jeg har sett. Heldige er de elevene som får gå nettopp her!



- Det var godt å spille teater på norsk igjen, sa Menja da vi reiste hjem på slutten av dagen. Det var jeg enig i . Borte bra, men hjemme best!  Denne dagen var en fin start på vår Asker-turne. Nå gleder vi oss bare til resten!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar