13. sep. 2016

Strømme oppvekstsenter!



Det er fortsatt sommer her i Arendal, og utenfor Strømme oppvekstsenter var rødkløveren fortsatt frodig og vakker.   Her ser dere det vi så da vi kom. Skolen er ny og ganske spesiell. Da vi kom ordnet rektor og to vaktmestre med å ta vekk den ene veggen i gymsalen, og vips kunne alle elevene sitte i en trapp og se på når Menja og jeg spilte forestilling.







Menja og jeg spilte en forestilling på denne fine skolen, og fikk masse god hjelp til både å bære inn sakene våre og å pakke ned.  Det skulle man kanskje ikke tro, om man ser på denne selfien som vi tok når vi var ferdige med å spille. Vi ser jo helt ferdige ut vi også!  - Det var jammen det rareste bildet vi har av oss, sa Menja da hun så det. Og jeg er enig. Men det er det eneste bildet vi har av oss fra Strømme, så da får det duge på bloggen. 

Det er ikke bare vi som ser litt gamle ut etterhvert. Mye av utstyret vårt begynner å bli ganske slitt etter mange år på veien.  Men banneret vårt er ikke slitent ennå, det er fortsatt like fint som da Menja sydde det. Ikke sant? 


Takk for oss, Strømme oppvekstsenter!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar