15. sep. 2016

Holviga skole!

Vi har lagt Arendal kommune bak oss, og nå i dag var vi i en ny kommune: Grimstad. Kommunen har et flott kommunevåpen med en seilskute på, og det passer bra, for her har vi sett mye hav og mange båter. Skolen vi reiste til i morges het Holviga, og Menja og jeg skulle spille i Holvigahallen. Det var en kjempesvær hall, som vi var nødt til å dele opp med en skillevegg for ikke å drukne helt i det store rommet.

Vi ble møtt ved døra av snille Berit, som både viste oss til rette, sørget for å få opp skilleveggen og hentet kaffe til Menja og te til meg ( akkurat det vi ønsket oss).




Sånn så det ut da vi hadde fått opp teltet vårt:


Vi spilte to forestillinger i Holviga, begge to for 1 - 4 klasse. Mellom de to forestillingene hadde vi en ganske lang pause. Været var så fint ute, at vi tok med oss brettet fra Berit og satte oss til ute på en fjellknaus rett utenfor hallen. Det angret vi ikke på! Sola var varm og lufta frisk, og vi fikk nye krefter til dagens siste forestilling.  



Det var noen fine trær utenfor hallen, noe jeg også fortalte smeden fra Svartalvheim om da han kom og spurte etter røtter. Jeg mente at han kunne ta med seg noen røtter fra disse trærne og bruke når han skulle lage lenke til Fenris. Men nei da, det ville han ikke. Han ville bare ha røtter fra fjell, sa han. Mon tro om det er røtter under det fjellet Menja og jeg sitter på? Iallefall hadde elevene fra Holviga funnet fine fjellrøtter som de hadde med seg i lommene sine og kastet til smeden. Heldigvis. Smeden ble glad, og han fikk laget ferdig lenken til Fenris. 


Vi hadde en fin dag på Holviga skole - hjertelig takk for oss! 




1 kommentar:

  1. Spill casumo casino på norsk, den gir deg en bra innskuddsbonus. Du vil motta innskuddsbonus på dine fem første innskudd

    SvarSlett