14. sep. 2016

Asdal skole!


Asdal skole stod det på et skilt foran noen store bygninger. Jepp! Vi var fremme. Det var her vi skulle spille 2 forestillinger i dag. Vi fikk hjelp til å lesse av og få inn tingene våre, og så var det ikke lenge før teltet vårt stod klart til forestilling.


Sånn så det ut fra høyt oppe i amfiet. Mange elever lurte nok på hvordan det så ut bak teppene våre. Vanligvis får ingen gå bak. Det fikk de ikke i dag heller. Men her er et bilde som viser litt av det som er å finne bak den grå dvergedøren:


Her finner vi blant annet Tor med Hammeren opp ned, og vår nyeste rekvisitt: Fisken Nemo! Han ble kjøpt i Arendal i går, og ligger forventningsfull og spent foran sin aller første forestilling. Egentlig pleier vi å ha med en ekte, stinkende tørrfisk, men tørrfisken vår fikk små, ekle dyr i seg, og vi måtte kaste den i det vi reiste avgårde til Aust-Agder. Vi ville jo gjerne ha med en fisk, så vi har vært på jakt etter en på denne turen. Så ble det altså Nemo som fikk være med. Det han gjør i forestillingen vet alle elevene fra  1- 4 klasse på Asdal skole: Han hopper høyt i været i det dvergesmeden smir lenke til Fenrisulven. Den inneholder jo blant annet fiskepust, og det er derfor fisken skal hoppe over tverrliggeren sammen med kvinneskjegget, fuglene som spytter, fjellets røtter, katten som tramper og bjørnen som har mistet redselen sin.  Elevene på Asdal likte veldig godt at Nemo var med, det hørte vi på kommentarene som kom da de kjente ham igjen. Bra premiere, Nemo!!

Dagen i dag var nok en fantastisk sol-dag på sørlandet, enda det er midten av september. Menja og jeg var ute mens vi ventet på første forestilling, og her er Menja i solskinnet i det hun gjør sine siste forberedelser:


Foran oss, på asfalten, skinte også sola. Faktisk. Ja, bare se her - sånn så det ut i skolegården på Asdal skole:



Jeg er med på bildet jeg også. Ser dere det?

Tusen takk, alle blide elever på Asdal skole, - takk for en hyggelig dag hos dere!





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar