15. apr. 2014

Blant elger og trær på Dal


Rundt Dal skole i Frogn er det mye skog. Til og med inne, fikk vi følelsen av skog. For se, - her sitter Menja og bretter kapper i musikkrommet  med en elg og et jule-gran-tre bak seg. Ikke verst!

Det var en helt spesiell stemning da Menja brettet kappene etter at elevene var ferdig med å være vikinger sammen med oss. For det var den aller siste gangen hun brettet de kappene på en stund. Turneen vår var slutt. Dal skole var den siste skolen dette skoleåret som fikk høre fortellingen om grottekverna og som fikk være med på vikingverksted. For oss ble det en fin dag, men også litt vemodig.






Det var nesten som om værgudene var litt triste de også. For aldri har vi opplevd verre regn under riggingen! Vanndammene var ganske store. Og tingene våre ble ganske våte. Kulturvertene som hjalp oss også. Takk for hjelpen i regnet!  (Og det gjelder også dere som ikke var kulturverter, men som stilte opp og hjalp oss da vi skulle dra ...)

Forestilling og verksted gikk fint. På Dal var både 3.trinn og 4. trinn med, for det er ganske få på hvert trinn. 3. og 4. var vant til å være sammen, så det hadde jo vært urettferdig om bare 3. skulle få møte oss.

Takk for en fin dag på Dal - og riktig god påske til dere alle!



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar