18. feb. 2013

Endelig til Enebakk

Kunst? Nei, en huske på Kirkebygden skole, sett ovenfra


Blinkskudd ! 

Ser dere at Menja og jeg står og tar bildet av den fine inngangsdøra på Kirkebygden skole? 

- Endelig kom vi til Enebakk!  Menja hadde ikke vært på noen av skolene i Enebakk før, så nå var det på tide. Den første skolen vi besøkte var Kirkebygden skole. Vi gledet oss til å reise til vakre Enebakk, men vi grudde oss også litt. Hvorfor? Jo, fordi vi skulle møte 4.klassinger. Vi visste jo at det hadde gått bra med 2.klassingene i Nes og Gjerdrum, men hvordan ville 4.klassingene like "Fenja og Menjas trolldomstelt"?

Ofte er det bortkastet tid å bekymre seg. Det var det denne gangen også. For det var jo kjempehyggelig å være sammen med 4.klassingene også! De koste seg med historien vår om da vi var hos kong Frode og måtte male på Grottekverna, og de trivdes på verkstedene også. Det ble mye mel, flotte runer og taktfast sang: "Drømte meg en drøm i natt, om silke og er lik pel."


Noen drømmer om herlig pels. Kanskje beverpels? Denne utstoppede beveren  fant vi inne  på Ytre Enebakk skole. Ikke langt unna skolen finnes det også levende bevere....


Noen drømmer om silke, men andre drømmer nok om å få mange penger. Vi var så heldige at vi fikk disse pengene på Ytre Enebakk skole. De passet godt på skjoldet til Mysing. Men nå ligger de vel bevart i Frodes skatt.


Ytre Enebakk skole tidlig i grålysningen 

Nå kan Menja og jeg puste  lettet ut, og drømme søte drømmer om alle våre opplevelser i Enebakk. Vi kan slappe av helt til uka før påske. Men da er det full fart igjen  - både i Bærum, Vestby og i Skedsmo.  

Ha det bra så lenge! 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar