18. sep. 2012

Øvre Slettheia skole

Velkommen til Øvre Slettheia skole stod det på et fint skilt med masse regndråper på da vi ankom i dag. For det regnet skikkelig i dag morges, det var så vidt det var mulig å ta bilder utenfor skolen.  Inne var det litt enklere. Her ser dere  Hans- Petter som tok i mot oss da vi kom og som var sjefen for matter, benker og stoler til alle elevene og lærerne på skolen denne dagen. For Øvre Slettheia skole er en  1 - 4 skole, og derfor fikk alle de 94 elevene lov til å være med på forestillingen vår.  Dere ser også skolens logo på bildet  - et ekorn!


 
Vikingene likte også ekorn.  De fortalte hverandre ofte om ekornet Ratatosk - et lite, raskt ekorn som bodde i det store treet Yggdrasil som stod midt i Åsgård der gudene bodde. Ratatosk hadde jobben med å løpe opp og ned mellom grenene i treet og gi beskjeder. For det var jo ingen mobiltelefoner i vikinggudeverden, og da var ekornet godt å ha....
 
Øvre Slettheia skole virket som en fin skole å gå på,  syntes Menja og jeg. Den var ny og fin, bare to år gammel. Og så hadde den så fine mål: Lek, læring og vennskap.
 
 
 
 
Forestillingen vår var kanskje litt av alle de tre ordene. Den er ganske full av lek, for vi tuller mye. Iallefall Menja.... Men vi håper også at alle lærer litt av oss om vikingtiden og hvordan vikingene trodde at verden var. Dessuten ser nok alle at Menja og jeg er veldig gode venner, selv om vi ikke alltid er enige. For det trenger man jo ikke å være,  - det er jo ikke nødvendig å bli uvenner for det.  Jeg er iallefall veldig glad i Menja!
 
 
Dette fine bildet fra forestillingen vår fant vi på skolens hjemmeside. Det var hyggelig å se, for det er jo så sjelden vi ser oss selv..- Håper de synes det er greit at vi legger det i bloggen vår, sa Menja da hun så det. Og det håper jeg også. Hvis ikke, så håper jeg de sier fra...
 
Publikum på Øvre Slettheia skole var full av undring, latter og glede. Dessuten  spurte de noen vanskelige og fine spørsmål til slutt som nok bare Grotte klarer å svare på. Synd at kverna allerede hadde svart på tre spørsmål...... Vi får spørre den en annen dag!
 
 
 
- Takk for oss -

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar