17. sep. 2012

Holum skole

 
 

Vi ankom Holum skole i Mandal kommune en strålende vakker høstmorgen. I sol!  Men som det øverste  bildet viser, på Holum var skolegården stengt med det stort gjerde. For her var det anleggsarbeid, og før helgen var det lagt ny asfalt. Så akkurat på denne skolen var det ikke mulig å kjøre fram til gymsalen, her måtte vi bære en liten bit. Heldigvis fikk vi god hjelp til å bære inn av inspektøren på skolen. Takk!



Her ser dere litt fra den gamle asfalten utenfor skolegjerdet.  Legg merke til det gule bladet... et av mange bevis på at høsten nå har kommet til Sørlandet.

Det tok litt tid å komme seg på plass, men vi rakk det heldigvis denne gangen også .Utrolig hvordan det går hver eneste gang, egentlig. Vi vet å få opp dampen når vi må, Menja og jeg.

1, 2 og 3. klasse var også fulle av energi. Enda de måtte se forestillingen vår når de egentlig skulle ha spist maten sin, så holdt de ut. Ja, mere enn det: De var veldig aktive og blide og spørrelystne. Blide var lærerne også, og de delte villig  kvinneskjegget sitt og hjalp oss på mange måter. Modige Marit, for eksempel, tro til da Menja fikk kalde føtter og ikke turte å legge hånda i Fenrisulvens gap. Hun var faktisk like modig som guden Tyr! Og det sier ikke så lite... Det står det respekt av !


 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar