2. feb. 2014

Sagdalen i Skedsmo


Ny uke - nye utfordringer! Utfordringene den morgenen vi ankom Sagdalen var et skikkelig ruske-vinter-vær med snøføyke og glatte veier, pluss at vi skulle være i en gymsal laaaangt unna inngangen der vi lastet av. Jeg var dessuten litt sjaber etter en ukes sykdom, og det var tidlig, tidlig  morgen.  Hvordan skulle vi greie dette?

Heldigvis, vi ble reddet av en tralle og en gjeng med hjelpsomme kulturverter. De hjalp oss sammen med Marit kulturkontakt med å få tingene våre dit de skulle. Så kom de med skolebrød og  deilig varm drikke til oss...




Det gjorde godt!  De hjalp oss til og med å rigge, slik at det ganske snart var klart til at 2. trinn kunne innta en litt annerledes gymsal enn de var vant til. Med kvernstasjon, runestasjon og musikktelt. Akkurat sånn så det ut fra scenen, der Menja og jeg hadde klærne våre:




Kultuvertene hjalp med kappene til elevene, og noen av dem  deltok også på det første verkstedet vi hadde. Det var nyttig, både på runestasjonen og kvernstasjonen. Tusen takk, flinke og snille kulturverter - dere var gull verdt!!!

Sagdalen skole er stor, med mange elever på 2.trinn. Vi hadde tilsammen 4 forestillinger og verksteder, fordelt på to dager. Heldigvis fikk vi lagre tingene våre i et lagerrom ved siden av gymsalen om natten i mellom de to dagene. Det sparte oss mye sjauing.

Elevene på Sagdalen koste seg med forestilling og verksted, og vi koste oss vi også. Etterhvert følte vi oss rett og slett hjemme på denne store skolen i Strømmen! Og hver dag fikk vi frisk salat til lunsj - det har vi aldri fått før.

Det var en stor jobb å rigge oss ned igjen etter siste forestilling, men da dukket det opp kulturvert-hjelpere igjen.Tusen takk!



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar