29. aug. 2010

Barnas vikingfestival




Da Fenja og Menja fikk høre at det skulle være en egen vikingfestival for barn i Harstad, fikk de veldig lyst til å dra dit. Da de også fikk høre at det var verdens nordligste vikingfestival så fikk de enda mere lyst. Og heldigvis ble de invitert til å spille teater der også. Vikingfestivalen lå ved Trondenes Historiske senter, der det er en stor sal i andre etasje. Det var Fenja og Menja glade for. For det regnet så mye den helgen festivalen varte, at Fenja og Menja satte stor pris på å sette opp opp teaterteltet sitt inne i den store salen. Publikum var nok også fornøyd med at de slapp å sitte ute i regnet og se på forestillingen. De strømmet til hver gang Fenja og Menja skulle spille.


En av forestillingene var det så fullt av folk at noen til slutt måtte gå ut!

2 kommentarer:

  1. Heldigvis fikk VI plass -- og Audhumla, Ymer og trollungene og dvergen og Fenris og Ask og Embla og Odin og Heimdal og Loke og Frøya og Tor og Idunn med eplet sitt ( har jeg glemt noen nå, Menja?)

    SvarSlett
  2. Ja, du har glemt MASSE, du har jo glemt hele Gleipne og alle tingene som den ble laget av, dameskjegget og kattetrampene og fjellrøttene og bjørneredselen og fuglespyttet og fiskepusten og jeg vet ikke hva! Og så de som var så modige at de turte å legge armen sin i gapet på Fenris!

    SvarSlett