12. juli 2012

Borrekaupangen 2012!

 Vi har nok en gang vært på marked i Borre - sammen med 750 andre vikinger og mange besøkende. En hel liten vikinglandsby bygges opp mellom skog og sjø og gamle, ærverdige gravhauger. 

- Så hyggelig at de ville ha oss til å spille teater for barna i år også, sa Menja fornøyd da vi hadde fått satt opp både teatertelt og sovetelt på amfi-plassen. Jeg var enig. Det var rart å tenke på at vi for to år siden hadde norsk premiere på Borre på akkurat den forestillingen som vi reiser rundt med denne sommeren.  Den gangen var vi spente på hvordan det skulle gå. Nå vet vi at det som oftest går bra. Det gjorde det på markedet i Borre i år også. Takk alle gode venner, i alle aldre, som smiler og ler og forteller oss at dere liker det vi holder på med!


På Borre var det også mange musikere som sørget for god stemning. Her snakker Menja med to vikinger som hadde kommet helt fra Australia for å spille.



Menja og jeg hadde dessuten gledet oss til å gå rundt og handle i de mange bodene på markedet. På Borre er det mulig å kjøpe det meste av vikingting, så vi vandret rundt med store øyne.... Menja er ekstra glad i se på vakre stoffer, - hun ser jo temmelig fornøyd ut, ikke sant?  Selv om jeg ikke vet om det er stoffene eller vår hyggelige, nye venninne som gjør at hun smiler så stort...

Menja er i grunnen ganske blid. Det gjør at det er så hyggelig å reise rundt sammen med henne. Når hun får deilig mat, f.eks., stråler hun. Her sitter hun utenfor vårt fine sovetelt med frokosten vår. Vi kjøpte et saxertelt i fjor, som vi er veldig fornøyd med. Stor plass inne, ikke så tunge stenger å frakte og forholdvis lett å sette opp. Iallefall om man kan det.
Vi har ikke satt det opp så mange ganger, så vi trenger hjelp. På Borre var det ikke vanskelig å få nyttige tips og hjelpende hender. Tusen takk, alle hjelpere...




Vi gleder oss til å komme tilbake til Borre i 2014 - vi har allerede sagt ja til å spille forestillingen vår. God vikingsommer til alle vi møtte i år!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar