4. feb. 2011

Vikingsti 1

Nå tenker jeg du lurer på hva det er jeg driver med, Fenja. Jeg holder på med bildene til vikingstien vår. Hvis du ser godt etter kan du kanskje se Fenris og noen fra Jotunheimen? Og så noe rart og gult og blått? Du lurer nok på hva det skal bli. Men jeg sier ikke mer. Vent og se!

Er du litt redd for at jeg skal velte koppen min? Haha! Male-Menja velter vel aldri en kopp!

3 kommentarer:

  1. Malemenjamin! Det kunne jeg vel tenkt meg, at du gjemte deg bort og malte igjen.... Så fint å vite at du maler enda flere fine bilder til oss!
    Men.....eh - unskyld at jeg sier det,Menja, - det er kanskje lurt å passe litt på den koppen, hva med å sette den helt vekk? For når jeg tenker etter så tror jeg kanskje at jeg husker et par ganger da det gikk riktig galt...med kaffekoppen, mener jeg, beklager å måtte nevne det...

    SvarSlett
  2. Hva er det du mener? At jeg velter kopper? Det kan jeg ikke huske. Er det ikke noen andre du tenker på, hint hint...?

    SvarSlett
  3. .. noen ganger er det litt leit at du er så glemsom, Menja, men pytt- pytt - vi ripper ikke opp i det. Det viktigste er at vikingstien er godt i gang - den blir det mange barn som får glede av til sommeren. Den blir knallfin!

    SvarSlett